Kundegrupper

Ertmann-Bilindretning - Jord - mur - beton- kloak

Bilindretning med filebænk, skruestik, jordloppe, graveværktøjer. Hylder i finer for PE rør, fittings, rensespiral, minigraver m.v.
Velegnet til firma vogne og biler til brug af jord - mur - beton- kloak arbejde.

Ertmann-Bilindretning - VVS - ventilation - klima - energi service

Bilindretning for VVS - ventilation - klima - energi service. Letvægtsindretning reducerer vægten af hylder og skabe og frigiver mere plads til varer og værktøj. Specielt godt for varebiler med lille lasteevne.
Velegnet til firma vogne og biler til brug af VVS - ventilation - klima - energi service.

Ertmann-Bilindretning - Tomrer, bygge og ejendoms service

Bilindretning med isoleret loft- og vægpaneler hindrer kondens på værktøj og materialer i vinterhalvåret. LED lys i varerummet eller på hylder. System for indretning i førerkabine med PC og printer. Mobilt kontor hvor kunden sørger for trådløs kommunikationsforbindelse og PC´er.
Velegnet til firma vogne og biler til brug af tomrer,- bygge- og ejendomsservice

Ertmann-Bilindretning - Smede og maskineservice

Bilindretning til tungt stålarbejde og service. Stærke hylder og skuffer på kuglelejeskinner. Systembokse i slagfast plast med flere rumindelinger. Specielle hylder for olier, kemikalier og syreholdige væsker.
Velegnet til firma vogne og biler til brug af Smede og maskinservice.

Ertmann-Bilindretning - Hjemmepleje og Transportservice

Isolering og beklædning af varerum forebygger mod fugt. Indretning for varetransport samt sanitær transport. Udtræksbarer i varerum hjælper mod rygbelastning når pakker og kasser skal aflæsses. Specielle opgaver til køling samt dyretransport.
Velegnet til transport service og hjemmepleje

Ertmann-Bilindretning - skorstensfejer