Handelsbetingelser

10.november 2020

Levering

Alle reservedelsordrer ekspederes indenfor 4-6 hverdage. Har du ikke modtaget varen senest 10 dage efter forsendelses bekræftelses e-mailen, bedes du kontakte vores kundeservice ved at sende en e-mail til eller ringe på tlf. 4369 1669.

Fragt

Alle priser er i Danske Kroner (DKK) og eksl. 25 % moms. Alle ordrer sendes som breve/pakker/paller med post eller fragt.
Forsendelses priser:

  • Ekspeditionsgebyr pr. ordre = kr. 60,-
  • Kvikbreve op til 1 kg = kr. 108,-
  • 1 EUR palle = 0,4 LDM / 740 kg / 2,4 m3
  • ¼ palle = kr. 410,-
  • ½ palle = kr. 486,-
  • 1 palle = kr. 594,-
  • Større forsendelser efter tilbud

Større forsendelser efter tilbud
Ved returnering af købte varer er det kundens ansvar, at indpakningen er intakt, så det er forsvarligt til håndtering hos distributøren.
VIGTIGT: Ved modtagelse af varer påhviler det modtager at kontrollere indpakningen for forsendelsesskader. Ved forsendelsesskader skal varen blive hos modtager indtil forsendelsesfirmaet har behandlet sagen. Herefter vil den uåbnede vare blive returneret til afsender.

Betaling

Ved bestilling på Ertmann-Bilindretning.dk skal der IKKE BETALES for varen. Når vi har modtaget din ordre sender vi en e-mail med faktura og indbetalingsreference. Benyt venligst dit ordre ID som betalingsreference. Din ordre vil blive afsendt når betalingen er modtaget i vores bank.

Returnering/ombytning

Er varen beskadiget eller modtager du en forkert vare, kontakt os omgående på tlf. eller e-mail.

Kvittering

Med varerne vil du modtage en salgskvittering for dit køb. Denne kvittering skal du gemme, da den dokumenterer datoen for købet af varen hos ertmann-bilindretning.dk.

Forbehold

Der tages forbehold for tryk-/ tastefejl samt udgåede varer og varer i restordre. Varer der er i restordre fremgår ikke af produktbeskrivelsen i webbutikken. ertmann-bilindretning.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser eller omkostninger forbundet hermed.

E-mail: